Tíseň TV

Chtěl se zabít a přežil. Přitom ale zabil dvě ženy z toho jedna byla těhotná

Posádka Fábie na předních sedačkách, neměla šanci střet přežít

foto

Včerejší tragická dopravní nehoda na silnic R7 za obcí Lotouš, při které zemřely dvě ženy má šokující a otřesné pozadí.

Našemu reportérovi Jiřímu Formanovi se podařilo zjistit, že řidič dodávky a pravděpodobný viník má nádor na mozku se kterým se léčí. Vše nasvědčuje tomu, že se rozhodl ukončit svůj život způsobem, který se uplně příčí zdravému rozumu.  A to čelně ve vysoké rychlosti narazit do protijedoucího auta. Ve hře  je ale ještě jedna vyšetřovací verze a to epiletický záchvat řidiče dodávky. V každém případě bude teď policie šetřit i to, zda řidič dodávky vůbec mohl ve svém zdravotním stavu do dodávky usednout a řídit.

 

Ve Fábii do které řidič dodávky naboural tím, že přejel ve vysoké rychlosti do protisměru, bohužel seděla matka s babičkou dvouleté holčičky. Podle našich informací navíc mrtvá matka ročník 83 byla podle našich informací  v 6 měsíci těhotenství. Obě ženy byly na místě mrtvé. Jejich zranění se neslučovalo se životem. Dvouleté dítě zachránila dětská autosedačka. Záchranáři ho transportovali do nemocnice.

 

Řidič dodávky vyvázl z nehody se zlomenou nohou. Policie teď musí objasnit, co všechnose stalo a proč řidič vjel do protisměru v cca 160 km rychlosti nárazu.

Exit mobile version