Tíseň TV

Policisté dohlíželi na pochod fotbalových fanoušků Opavy.

Zdroj: AKTU.cz

V 16:20 hodin přijel vlak plný fanoušků z Opavy na Holešovické nádraží v Praze, tam na ně už čekala desítka policistů ze Speciální pořádkové jednotky, ti dohlíželi na fanoušky aby celý pochod na sparťanský stadion proběhl v klidu a bez komplikací.

Pochod začínal u Holešovického nádraží, putoval směrem k Holešovickému výstavišti, Stromovkou a Korunovační ulicí směrem ke sparťanskému stadionu.

Při pochodu byla přísně zakázaná jakákoliv pyrotechnika. Během několika minut jeden z fanoušků toto pravidlo porušil a vytáhl světlici a tu vztyčil nad sebe, tím ovšem okamžitě upoutal pozornost policistů, ti ho okamžitě zadrželi a zajistili.

Na celý pochod dohlíželi policisté ze Speciální pořádkové jednotky, psovodi, policisté na koních, dopravní policie, městkou hromadnou dopravu usměrňovali dispečeři z dopravního podniku.

Po ukončení fotbalového utkání se fanoušci odebrali směrem na Holešovické výstaviště skrz Stromovku, na výstavišti už na ně čekaly připravené tramvaje které je dovezly na hlavní nádraží.

Exit mobile version