Muž naboural na dálnici a utekl. Hledal ho i policejní pes

0

Krátce před devátou hodinou ranní došlo na dálnici D10 směrem na Prahu na cca 12 km k nehodě osobních vozidel. Tato nehoda se stala v souvislosti s nehodou která již v místě byla.

První nehoda byla osobního vozidla renault modré barvy, které zde nabouralo do svodidel a přes celou šířku tělesa dálnice roztočilo a nabouralo do svodidel na druhé straně. Řidič osobního vozidla z místa nehody utekl. Podle informací AKTU.cz se ve vozidle nacházelo několik lahví o piva a byla nalezena peněženka s doklady. Podle zjištění AKTU.cz doklady, které byly v autě odpovídají muži, který má trestní minulost a zákaz řízení.

Na místo vyjela jednotka hasičů a dopravního inspektorátu Praha venkov východ dále na místo přijel policejní psovod, který pátral po řidiči v okolním lese, avšak bez výsledku. Dále na místo nehody dorazil technik SKPV z Brandýsa nad Labem k ohledání vozidla a zajištění nutných stop k dalšímu šetření. Zda se nehoda obešla bez zranění není v tuto chvíly jasné. U druhé nehody bylo příčinou nehody nedobrždění. Tato nehoda se obešla naštěstí bez zranění.

Sdílejte:

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Hide picture